Vilkår for brug af smartmani.dk

(0 - stemmer)
Oprettet: 17. januar 2012
Information» Kategori: smartmani.dk
Visninger: 4313

Når du registrerer dig som bruger på smartmani.dk accepterer du nedenstående betingelser:

Du accepterer at du ikke indsender anstødeligt, vulgært, usmageligt, hadefuldt, truende, sex-relateret eller andet materiale, der er i strid med lovgivningen. Du accepterer hermed, at smartmani.dk har lov til at fjerne eller rette i indholdet til enhver tid. Som bruger accepterer du også at alle dine oplysninger bliver gemt i en database. Informationerne bliver ikke givet videre til andre uden din accept. smartmani.dk kan ikke kræves til ansvar overfor hackerforsøg der eventuelt kan føre til videregivelse af dine oplysninger. smartmani.dk bruger cookies til at gemme informationer på din private computer.

Ved at markerer 'Accepter regler' ved din registrering af din profil accepterer du ovenstående betingelser.

Generelle retningslinjer

Det forventes at almindelig "net-etikette" overholdes. Behandl andre som du selv ønsker at bliver behandlet.

  • Politisk, racistisk eller religiøs propaganda samt injurierende udsagn er ikke tilladt.
  • Indlæg der har til hensigt at skade smartmani.dk eller den frivillige arbejdskraft bag hjemmesiden, bliver ikke tolereret.
  • Det er ikke tilladt at offentliggøre: viden om andre personers private forhold, privat mailkorrespondance, telefonnumre, adresser, virksomhedsoplysninger, der ikke er offentligt tilgængelige eller er erhvervet på ulovlig vis.
  • Tilsmudsning, mobning og personlige angreb på smartmani.dk’s brugere, tidligere brugere, gæster eller administratorer er ikke tilladt.
  • Enhver form for pædofilt indhold samt andet sexuelt indhold er ikke tilladt.
  • Rygter og sladder vil ikke blive tolereret.
  • Indlæg med kommercielt, stødende eller irrelevant indhold, samt enhver form for spam og kædebreve er ikke tilladt.
  • Det ikke tilladt at bruge smartmani.dk som talerør eller til agitation for firmaer, personer eller organisationer.
  • Udstrakt brug af bandeord og "STORE" bogstaver er ikke lilladt.
  • Billeder der uploades skal have tilknytning til din smart og arrangementer med din smart.

Smartmani.dk afgør suverænt, hvilke indlæg der er relevante og i overensstemmelse med ovenstående regelsæt. smartmani.dk kan ikke stilles til ansvar for andres indlæg. smartmani.dk forbeholder sig ret til at redigere og slette i kommentarer og billeder såfremt de ikke overholder ovenstående retningslinjer. Ved gentagende overtrædelser lukkes for den eller de brugeres profil.

Klager rettes direkte til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og diskuteres ikke på smartmani.dk. Spørgsmål om andre brugere mm. kan stilles direkte til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det er ikke tilladt at diskutere andres opførsel offentligt.

Vejledningerne på smartmani.dk er frit tilgængelige for alle, men må ikke kopieres helt eller delvist uden forudgående aftale. Inden du går i gang med at skrue din smart fra hinanden, skal du være klar over at ansvaret er dit, og smartmani.dk ikke kan gøres ansvarlig for eventuelle skader på dig eller din smart som opstår som følge af vejledningerne.

Senest opdateret: Tirsdag, 24. januar 2012 10:38
  Du er her:   Forsidesmartmaniom smartmani.dkInformationsmartmani.dkVilkår for brug af smartmani.dk

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 15 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter