Om smartmani.dk

(0 - stemmer)
Oprettet: 10. januar 2012
Information» Kategori: smartmani.dk
Visninger: 11603

Mani = "stærk tilbøjelighed til eller forkærlighed for noget, at det fra andre menneskers synspunkt tager overhånd" (Kilde Ordbogen.dk)

 

Hvad er smartmani.dk?

smartmani.dk er en uafhængig hjemmeside hvis primære formål er at formidle information og nyheder om smart.

smartmani.dk har det mål at være hjemmesiden hvor du kan være sikker på at læse alle de seneste nyheder om smart bilen og andre interessante smart relaterede emner.

smartmani.dk samler forskellig information om smart som f.eks kataloger, prislister og tekniske data.

smartmani.dk tilbyder vejledninger til hvordan du selv kan montere tilbehør samt skrue i din smart.

smartmani.dk tilbyder et galleri så brugere kan uploade billeder af deres smart.

smartmani.dk er gratis for alle

smartmani.dk er IKKE en klub med vedtægter og bestyrelse, her vil vi gerne henvise til smart klub danmark.


Hvem er bag smartmani.dk?

Bag smartmani.dk står vi: Linda og Peter. Vi anskaffede vores første smart i foråret 2007 hvilket var en rød fortwo passion 0.8 cdi. Den røde cdi fik i starten af 2009 følgeskab af en smart roadster coupe.

I april 2011 blev den røde cdi udskiftet til fordel for en sølvfarvet fortwo Brabus exclusive coupe (også kaldet ”bussen”). Så pt. står der en roadster coupe og en fortwo Brabus coupe i indkørslen.

Interessen for smart blev grundlagt på en tur til Paris i 2003, hvor vi så disse små biler ræse rundt i den meget trafikerede by. For det første er det den oplagte bil til storbyen hvor der ikke er for meget plads. For det andet syntes vi at der var noget lækkert over designet og så lignede den jo ikke noget andet.

På daværende tidspunkt var smarten ikke så almindelig i Danmark, nok primært fordi priserne lå omkring de 200.000 kr for en af de mindste modeller, så der blev ikke indkøbt en smart på daværende tidspunkt. Der skulle få ca. 4 år før muligheden bød sig.

I starten af 2007, begyndte der at dukke brugte smarter op i Danmark til rimelige penge. Vi kiggede os omkring, og fandt ud af at man også kunne købe en sprit ny smart fortwo 451 pure til omkring 130.000 kr. Da der dengang ikke var en officiel smart-importør i Danmark, blev smarten solgt gennem blandt andre Euro-biler og Vegger-autohandel.

Vi købte en fin ny rød-metallic smart fortwo passion coupe cdi i begyndelsen af Juni 2007.
Købet af den lille røde blev også startskuddet på en masse spændende aktiviteter.

Da der i 2007 ikke var nogle smart-hjemmesider i Danmark, besluttede vi at købe domænet smart42.dk. smart42.dk var et internetforum hvor andre smart-ejere kunne ”mødes”. Det gik lidt langsomt i starten, men i løbet af 2008 tog det fart, og det blev besluttet at lave en decideret klub, og dermed blev smart42.dk til smartklubdanmark.dk.

Vi var i begyndelsen en del af smartklubdanmark.dk’s bestyrelse og var med til at opbygge hjemmesiden og arrangere en masse spændende aktiviteter. Det er blevet til en masse fede klubture til blandt andet Tyskland, Østrig, Italien og Frankrig, ikke mindst pga. klubmedlemmerne (smart-ejere er generelt meget flinke personer).

I sommeren 2011 besluttede vi os for at neddrosle vores arrangement i smart-klubben til fordel for et nyt spændende projekt, nemlig smartmani.dk.

Januar 2012
Smartmani.dk launches da vi stadig har lyst til at arbejde med smart og mener at der er brug for en reel nyhedskanal for smart, som er tilgængelig for alle. Yderligere kan vi se at smart-klubben finder det nødvendigt at fokusere på de betalende medlemmer, så der ikke rigtigt er et alternativ til alle de smart-ejere der ikke (endnu) er medlemmer af smart klub danmark. Planen er at smartmani.dk løbende vil blive udbygget med information og vedledninger til gavn og glæde for alle smart-ejere i Danmark.

Juni 2012
Ved smart klub danmarks ordinære generalforsamling blev Linda valgt ind i bestyrelsen, og blev senere konstitueret som formand. Dette fordi Linda stadig føler et stort ansvar for smart klubben, og ønsker at den skal fortsætte med at være Danmarks bedste bil klub.
Dette har også den betydning at Linda trapper lidt ned for aktiviteten på smartmani.dk for at hellige sig smart klubben. Peter vil derfor være den som administrere smartmani.dk. Der vil dog fortsat blive lavet guides samt plubiseret nyheder fra smart.

God fornøjelse med smartmani.dk

Linda og Peter


Vilkår for brugen af smartmani.dk kan læses her.

Senest opdateret: Mandag, 08. oktober 2012 13:13
  Du er her:   Forsidesmartmaniom smartmani.dk

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 5 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter