Service - smart fortwo 451

Batteriskift i fjernbetjeningen

Oprettet: 06. januar 2013
smart fortwo 451» Kategori: Service
Visninger: 9362

Denne vejledning beskriver, hvordan man skifter batteriet i fjernbetjeningen/nøglen til en smart fortwo model 451.

Batteriet i fjernbetjeningen holder ikke evigt, og skal helst skiften inden det er for sent. Hvis dem der laver service ellers gør, som der står beskrevet, så skal de skiftes for hver 60.000 km.

Hvis de ikke bliver skiftet vil smarten "fortælle" når batteriet er ved at være brugt, ved at blinke hurtigt 9 gange med blinklyset når man låser smarten.

Selve batteriet er en 3V knapcelle af typen CR2016. Man kan selvfølgelig købe et batteri-kit fra smart (bestillings nummer 0001704 V001 0000 00), men man kan også bare købe det på nettet eller hvor man ellers køber batterier.

Da vores første smart var til 60.000 km service fik jeg et batteri med hjem til at sætte i den anden fjernbetjening, da det er sjældent at man indlevere begge nøgler når man aflevere sin smart til service.

Start med at fjerne eventuelle nøglebånd eller nøgleringe (det er nok det sværeste).

Find så en dansk 2-krone, og vip "huset" fra hinanden ved at dreje 2-kronen.

Med fjernbetjeningen adskilt kan man se batteriet. Rens gerne kontakt fladerne der er markeret med en vatpind med lidt isopropylalkohol eller kontaktrens.

Nu kan man så pille batteriet ud, dette skal gøres fra den rigtige ende for ikke at ødelægge batteriterminalerne.

Rens gerne batteriterminalen, der går ind på siden af batteriet, med en vatpind med isopropylalkohol eller kontaktrens.

Når batteriet skal isættes, så start med at ligge batteriet ind til batteriterminalen først, dvs. det skal samme vej i som det kom ud.

UNDGÅ at røre ved batteri overgangen langs kanten med de bare fingre, og brug selvfølgelig ikke en tang eller pincet af metal da de vil kortslutte batteriet. Jeg bruger gerne en gummi- eller plastichandske.

Saml fjernbetjeningen igen og se om den virker.

 

 

Senest opdateret: Lørdag, 30. marts 2013 11:24
  Du er her:   Forsidesmart fortwo 451ServiceBatteriskift i fjernbetjeningen

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 4 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter