nyheder om smart

(0 - stemmer)
Oprettet: 17. maj 2012
Visninger: 3775

Så er der nyt tilbehør fra smart. Der er alt fra praktiske detaljer som gør din smart endnu mere smart i hverdagen samt dele som kan gøre din smart lidt mere speciel.

Det skal bemærkes at noget af udstyret er lavet til 2012 modellen, og kan derfor kræve at der skiftes andre dele for at få det til at passe på en ældre model smart.

Se hele kataloget her og den tyske prisliste her. Af nye ting kan nævnes:

Fælge

En hel del nye fælgdesigns, de hedder design-7,  design-8,  design-9,  design-10,  design-11,  design-12,  design-13 og design-14 og er alle 15” på nær design-11 som er en 16”.

Navigation

En ny navigationsenhed med en 15,5 cm touchskærm. Enheden er i virkeligheden en Alpine INE-S900 men uden Alpine logo og med smart logo på skærmen under start-op. Der medfølger en ramme som passer i designet til smarten samt specielt ledningsnet med CAN-adaptere m.m. Den har man kunnet få i et års tid, så den er ikke rigtig ny, men det er først nu den er i kataloget.

Børnesæder

Der er igen kommet baby/børne sæder i kataloget, dog ikke fra smart, men fra Mercedes. Men mon ikke der er gode nok selv om det ikke er smart.

Brabus

På Brabus tilbehøret er det sket lidt mere, der er nemlig kommet en lækker gear-knop med indbygget start-knap, det betyder at man nu kan starte sin smart ved et let tryk oven på gear-stangen.

Yderligere er der et nyt front skørt der passer på standard skørtet samt et bagskørt der passer hvis man har centerudstødning.

Brabus kommer også med et nyt sideskørt med indbygget ”puddle-lights” som er kraftige lysdioder der sidder under bilen og tændes samtidig med kabinelyset.

På fælg siden er der også nyt fra Brabus, nemlig Monoblock-A i 16”, dette er en gammel kending da den også kunne fås i 17” til roadsteren, men stadig en fed fælg, hvis man er til en lidt mere lukket fælg.

Sidste nyhed fra Brabus er et nyt rat helt i læder og med et stort B i midten, dette passer på smarter med den originale cruise-control, men kan også fås til smarter uden.

 

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

 

Download kataloget her

Download tysk prisliste

Senest opdateret: Torsdag, 17. maj 2012 12:12
  Du er her:   Forsidenyheder om smartNyt tilbehør fra smart

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 12 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter