nyheder om smart

(0 - stemmer)
Oprettet: 23. februar 2012
Visninger: 2902

Parkeringspladserne er blevet mindre og bilerne størrer. Det kan kun give udfordringer, når man vil ind og ud af bilen, når den er parkeret.

Tyske Autobild har testet 50 biler for at se, hvor meget plads, man som fører har til at komme ind og ud af sin bil, når man er parkeret på en standard tysk p-plads med 2, 3 meter i bredden.

smart fortwo er med i denne test og kommer ind på en 3. plads. Autobild skriver om smarten, at den med sine 1,67 meter i bredden burde give god plads til at komme ind og ud af bilen. Desværre giver en dørbredde på 1,27 meter en begrænsning. Alligevel kommer smarten ind på en 3. plads, da den trods det, er nem at komme ind og ud af dels pga. en sædehøjde på 65 cm og fordi døren er nem at åbne. Dertil så kan en smart parkeres på kortere og mindre p-pladser, hvilket også er et plus.

På 1. pladsen er en VW New Beetle og på en delt 2. plads er Daihatsu Cuoure og Nissan Pixo.

Se artiklen her.

imgimgimg

 

Senest opdateret: Torsdag, 23. februar 2012 17:50
  Du er her:   Forsidenyheder om smartPlads til døren ved parkering

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 12 gæster og et medlem online

  • LOL

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter