nyheder fra smartmani.dk

(0 - stemmer)
Oprettet: 21. oktober 2011
Visninger: 1852

Det er muligt at logge ind på smartmani.dk ved brug af sin eksisterende Facebook-konto og er du ikke oprettet på smartmani.dk har du mulighed for at registrere dig nemt og bekvemt ved at benytte din Facebook bruger konto.

Tilmelding via smartmani.dk

Er du ikke oprettet som bruger på smartmani.dk, kan du tilmelde dig ved at klikke på "Registrer" under Log ind boksen i bunden af siden. Herefter kommer du til en side, hvor du kan vælge brugernavn, password mm. Efter registreringen er gennemført modtager du en e-mail med et link, som du skal klikke på for at aktivere din konto på smartmani.dk. Tjekt evt. uønsket post i dit mail-program, hvis du ikke modtager denne e-mail i din indbakke.

Tilmelding via Facebook

Er du ikke oprettet som bruger på smartmani.dk, kan du også tilmelde dig ved at klikke på Facebook-knappen under Log ind boksen i bunden af siden. Der kommer et nyt skærmbillede frem, hvor du skal tillade at smartmani.dk logger ind via Facebook. Er du ikke logget ind på Facebook, så skal du gøre dette.

Du biver herved automatisk oprettet med et brugernavn baseret på dit navn og med den e-mail og profilbillede du bruger på facebook. 

Herefter kan du altid klikke på den blå Facebookknap, når du skal logge ind på smartmani.dk.

Link til Facebook

Har du i forvejen en bruger konto på smartmani.dk og vil du gerne have den tilknyttet din Facebook-konto, så gøres dette nemt ved først at logge ind på smartmani.dk og herefter klikke på den blå facebookknap med teksten "Link".

Der kommer et nyt skærmbillede frem, hvor du skal tillade at smartmani.dk logger ind via Facebook. Er du ikke logget ind på Facebook, så skal du gøre dette.

Herefter kan du altid klikke på den blå Facebookknap, når du skal logge ind på smartmani.dk.

Senest opdateret: Søndag, 08. januar 2012 20:52
  Du er her:   Forsidenyheder fra smartmani.dkFAQ til Login

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 8 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter