nyheder fra smart

(0 - stemmer)
Oprettet: 15. februar 2013
Visninger: 4639

Danske BoConcept har sammen med smart designet ”smart fortwo BoConcept signature style” samt en møbel og tilbehørslinje med titlen ”smartville collection”.

Formålet med projektet er at kombinere det bedste fra begge verdener: den indbydende komfort og det varme personlige præg i dit eget hjem sammen med vitaliteten og hastigheden i bylivet. "smart fortwo BoConcept signature style" og "smartville collection" vil blive præsenteret første gang i BoConcept butikken på Friedrichstraße i Berlin den 28. februar 2013.

smart fortwo BoConcept signature style

Udgangspunktet er en smart BRABUS cabriolet, som designerne fra smart og BoConcept har udviklet til et køretøj, der forener designtendenser fra begge verdener. Den kommer med et panelsæt i mat hvid. Kontrastfarven på tridioncellen og sidespejlene er mat brun metallic. Dertil er softtoppen også brun og fælgene er mat brune BRABUS Monoblock VII. Inde som ude er der brugt en lys citronfarve som ekstra kontrast.

Interiøret bærer præg af de danske designere. Det er domineret af tobaksbrunt læder på sæder, indvendige dørsider og på nederste del af cockpittet. Grå filt er blevet ligeledes anvendt til ryglæn og de indvendige dørsider. Der er broderet BoConcept i måtterne. Gearknoppen er med egetræ – det er første gang vi ser træ i en smart.

Fra marts 2013 vil det være muligt at se smart fortwo BoConcept signature style i BoConcept butikker i forskellige byer rundt om i verden.

smartville collection

Farvevalg og materialer fra ” smart fortwo BoConcept signature style” går igen i smartville kollektionens møbler og tilbehør. Hjertet af kollektionen er en modulopbygget sofa, som med en standardstørrelse på 2,69 m. svarer nøjagtigt til længden af en smart fortwo. Møbelkollektionen er suppleret med en lounge lænestol, som har flere henvisninger til en autostol, samt et sofabord. Tilbehøret omfatter kopper, tallerkener, puder og et ur i et design, som vi kender det fra smart fortwo.
 
Smartville kollektionen vil være tilgængelig fra den 5. marts 2013 i alle BoConcept butikker rundt om i verden og online på www.boconcept.com.

Se pressemeddelelsen her.

 

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

 

 

Senest opdateret: Onsdag, 06. marts 2013 11:10
  Du er her:   Forsidenyheder fra smartsmart BoConcept signature style

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 10 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter