nyheder fra smart

(1 - stemmer)
Oprettet: 08. september 2011
Visninger: 4193

smart og modefirmaet WeSC er gået sammen om at præsentere det gyldne resultat af deres arbejde. På IAA i Frankfurt kan man fra den 13. september se "smart BRABUS tailor made by WeSC" og høretelefoner til smart fra WeSC.

WeSC har valgt klassiske elementer med elegante farvekontraster fra BRABUS Tailor Made programmet. smart BRABUS tailor made by WeSC" er en cabriolet og er malet i guldnuancer over det hele, dels mat, dels højglans. Til det kommer den med jet sorte fælge og lædersæder med Crossways quiltning

smart har designet 32-ohms hovedtelefoner fra WeSC, som passer til smarten, med dens perforerede sorte ørepuder og højglans gyldne højdepunkter.

Hovedtelefonerne vil være tilgængelige fra foråret 2012 via http://shop.wesc.com/ og i WeSC butikker og Concept Stores verden over.

 

imgimgimgimgimgimgimg

 

Den gyldne smart vil også blive set på gaden og det er muligt allerede nu at bestille den via BRABUS. Den forgyldte heste-gearknop, der pryder gearstangen af den originale WeSC smart er unika og ikke til salg.
 
Se pressemeddelelsen her.

Se tilblivelsen af ”smart BRABUS tailor made by WeSC”:

 

 

Senest opdateret: Lørdag, 21. januar 2012 09:09
  Du er her:   Forsidenyheder fra smartsmart BRABUS tailor made by WeSC

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 10 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter