nyheder fra smart

(0 - stemmer)
Oprettet: 07. juni 2012
Visninger: 3976

Trendy design og ukonventionelt design, smarte ideer og høj funktionalitet der går op i en højere enhed er det som karakterisere den nye smart elektric drive kollektion.

For at være rigtigt klædt på når du suser rundt på din e-bike har Smart lavet en vandtæt jakke, i farverne ”crystal white” med ”energy greed” kontrastdetaljer til hende og til ham i ”matt gray” med ”flame orange” detaljer.

En cykelhjelm er også vigtig. Derfor har smart i samarbejde med Uvex designet en der passer i designet. De fås i farverne i ”crystal white / energy green” og ”matt gray / flame orange”.

For at man kan have sin smart e-bike i fred, er der lavet en smart cykellås, som kan foldes sammen til næsten ingenting. Med den kan du låse din e-bike sikkert fast til den nærmeste lygtepæl. Låsen er 90cm i længden.

For at kunne transportere sine forskellige ejendele sikkert rundt, er der selvfølgelig også lavet en vandtæt skuldertaske med plads til en laptop og alt det andet. Farven hvid med ”energy green” logo. Størrelsen er 40x34x15 cm.

Til efteråret 2012 vil det være muligt at få en alubagagebærer til din e-bike, hvor der vil være integrerede lommer til småtingene. Dertil kommer der cykeltasker med plads til laptop og alt det andet, selvfølgelig også i farverne ”crystal white / energy green” eller ”matt gray / flame orange”.

Andet tilbehør til din e-bike er en smart-phoneholder, høje og komfortable cykelhåndtag, andre cykelsadler i farverne ”crystal white / energy green” eller ”matt gray / flame orange”.

Til fans af smart fortwo electric drive er der også masser af nyt tilbehør, f.eks. en pin til at vise at man er fan. Også en ny electric drive T-shirt i hvid med grønt electric drive logo.

Andre mere praktisk tilbehør er en solcelle smart phone lader, en 4Gb memory stick formet som en smart fortwo. En ny nøglering med integreret polet til en indkøbsvogn er det også blevet til.

Til de yngste smart fans er der også nyt, nemlig i form af en ”Kids’ electric car”  som er ca. 1 meter lang og lavet af plast med chassis i metal, dog fås den kun i ”crystal white / energy green”.

Download brochuren her.

Se pressemeddelelsen her.

 

imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg

Senest opdateret: Torsdag, 07. juni 2012 20:35
  Du er her:   Forsidenyheder fra smartsmart ED og ebike kollektion

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 5 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter