nyheder fra smart

(0 - stemmer)
Oprettet: 01. marts 2012
Visninger: 3304

Til biludstillingen i Geneve præsenterer smart den nye smart Brabus Electric Drive samt en Brabus version af deres e-bike.

Brabus ED

smart Brabus Ed kommer som standard med grøn tridioncelle og grønne kontrastdele i kabinen. Dertil er den udstyret med fartpilot i rattet – normalt ekstraudstyr til smart.

Smart Brabus ED er født med det udstyr, man ellers får med en Brabus xclusive. Blandt andet: sænkning, monoblok fælge i 16/17”, Brabus skørtesæt hvor der er monteret reflekser i hullerne, hvor udstødningen normalt vil være placeret samt læder på sæder og kabine.

Den kommer med en ydeevne på 60 kW og et moment på 153 Nm. Den bliver udbudt til salg i 12 forskellige lande ultimo 2012. Om Danmark er et af dem vides pt. ikke.

Brabus e-bike

Brabus e-bike leveres med matsort ramme og forgaffel. Delkomponenterne er i anodiseret grøn. Saddel og håndtagene på styret er i grønt læder. Hjul og kranksæt og saddelping er i matsort karbon.

Brabus e-bike har 500 watt, hvilket er dobbelt så meget, som på den almindelige smart e-bike. Vægten er tilmed reduceret med mere end 10%, hvilket giver den en tophastighed på 45 km/timen. Brabus e-bike vil være at finde hos forhandlerne ultimo 2012.

Se pressemeddelelsen her.

 

imgimgimgimgimg

 

 

Senest opdateret: Onsdag, 02. maj 2012 18:46
  Du er her:   Forsidenyheder fra smartBrabus ED og e-bike

Søg

Log ind

Hvem er online

Vi har 6 gæster og ingen medlemmer online

Sådan kommer du i gang

Ny bruger?

Er du ny bruger på smartmani.dk og vil du gerne have en konto? Du kan registre dig ved at bruge "Registrer" under loginboksen, eller du kan registrere dig ved at logge ind med din facebook-konto.

Facebook
Twitter